102,658+ downloads

0

Community Support Forums - Sellacious

Welcome to Sellacious Support Forums, You are at the right place if you are facing an issue with Sellacious.
Support Offday
Today is our off day. We are taking some rest and will come back stronger tomorrow. Promise!
Official support hours:
Monday To Friday except Saturday and Sunday
From 9:00AM To 9:00PM
  1. VINICIUS PIRES DE PAULA
  2. Sellacious Community Support
  3. Thursday, February 15 2018, 02:36 AM
  4.  Subscribe via email
After install sellacious I started with basic changes: logo, favicon, etc, right in Joomla's back end, Squick Theme configuration page. But when the changes are done and saved the front end completely disapear. This hapened for the second time, for the first I reinstalled from the begin. Would you give me some help?
Comment
There are no comments made yet.
Vince Doherty Accepted Answer
0
Votes
Undo
Sorry can't help you but just to say this happened to my as well. I just changed one configuration element and mine went blank.

http://sellacious.com/community-support/1572-template-box-layout-enabled-pages-blank.html
Comment
There are no comments made yet.
0
Votes
Undo
Hi, Vince,
I did the same as you, i changed the template and everything cames back. Apparently there is a serious problem with "squick-default" style.
Maybe one of these days this support team would help us?
Comment
There are no comments made yet.
Asfaque Ali Ansari Accepted Answer
Team
0
Votes
Undo
Hi,

Kindly upgrade the latest squick version to resolve this issue.

And after the upgrade, if your front page still persists to white goto Joomla backend -> template settings-> squick -> layout.

  • If the positions are set to none then goto Advanced tab,
  • Download the attached file and open setting file of the template style you have opened, copy code & paste it under Settings Import/Export and hit import settings.


Thanks
Attachments (1)
Comment
There are no comments made yet.
Vince Doherty Accepted Answer
0
Votes
Undo
I downloaded the template_styles that you provided and uploaded them here: Joomla Admin > Extensions > Styles > Squick > Advanced > Settings Import/export. But the front end is still blank. Is there something I need to do after the upload?
Comment
There are no comments made yet.
Asfaque Ali Ansari Accepted Answer
Team
0
Votes
Undo
Hi,

Please check in your template_style -> layout tab, if the position is still set to none then setting haven't imported properly.
For a proper solution, I suggest you uninstall the squick and its package then redownload the latest squick and unzip it and install template pkg.

Thanks
Comment
There are no comments made yet.
0
Votes
Undo
Yes,
Following your instructions the template went ok!
All is working fine now,
thank you, very much!
Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.
Sorry, the discussion is currently locked. You will not be able to post a reply at the moment.
  • SeedStars World
  • Commodo
  • NASSCOM 10k